Βελτίωση γυναικείου οργασμού

Γυναικείος Οργασμός: Βελτιώστε τον

Πιθανόν να μην το γνωρίζετε, όμως υπάρχει γυμναστική που υπόσχεται βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, δηλ. την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και  ευχαρίστησης. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής,  οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και το άγχος μειώνουν την ερωτική μας επιθυμία. Συνήθως αποσιωπούμε το πρόβλημα, αποφεύγουμε την σεξουαλική επαφή και τρέχουμε στα γυμναστήρια να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας αγνοώντας ένα τμήμα του σώματος μας, το πυελικό μας έδαφος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική μας υγεία.

Όταν οι μύες αυτοί είναι αδύναμοι (εξ αιτίας της εγκυμοσύνης, του τοκετού, της εμμηνόπαυσης, γυναικολογικών επεμβάσεων, της παχυσαρκίας) μειώνουν την επιθυμία και την ευχαρίστηση για την ερωτική πράξη. Αντίθετα η εκγύμνασή τους αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει την ποιότητα και ποσότητα των οργασμών.

Η επιστημονική έρευνα και η κλινική εμπειρία μας έχουν δείξει ότι η σωστή εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Δεν είναι ποτέ νωρίς ή αργά για την άσκηση των μυών του πυελικού εδάφους

Εμπιστευθείτε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας, συζητήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα βελτίωσης της σεξουαλικότητας. Μην αφήνετε το πυελικό σας έδαφος στην τύχη του!