Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Δια βίου Μάθησης για Φυσικοθεραπευτές / ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

«Δυσλειτουργίες Πυελικού Εδάφους και Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση (Επίπεδο I)»

Λίγες θέσεις απέμειναν για να συμπληρωθεί το πρώτο τμήμα της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση δυσλειτουργιών του πυελικού εδάφους (επιπέδου Ι) που συνδιοργανώνει το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών και το Εργαστήριο Κλινικής Φυσικοθεραπείας και Έρευνας (CPR lab) του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελληνική επικράτεια, έχει διάρκεια 12 εβδομάδες αντιστοιχώντας σε 70 ώρες εκπαίδευσης από εξειδικευμένους στο αντικείμενο φυσικοθεραπευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς ουρολόγους, μαίες). Είναι μεικτού /υβριδικού τύπου (blended learning) και βασίζεται σε συνδυασμό σύγχρονης, ασύγχρονης και δια ζώσης διδασκαλίας.

Το κομμάτι της σύγχρονης και της δια ζώσης διδασκαλίας περιλαμβάνει διαδραστικές εργαστηριακές συνεδρίες με πρακτική άσκηση, επίδειξη, προσομοιώσεις και κλινικές αναπαραστάσεις.

Για πληροφορίες για τη διδακτέα ύλη, το πρόγραμμα διδασκαλίας, τη μέθοδο εκπαίδευσης και αξιολόγησης και για κατάθεση ηλεκτρονικής αίτησης, επισκεφθείτε το σύνδεσμο του Προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία αυτή να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στην φυσικοθραπευτική αποκατάσταση των πυελικών δυσλειτουργιών και να λάβετε πιστοποίηση για την εκπαίδευσή σας από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Πατρών:
Υπεύθυνη επικοινωνίας: κ. Γκόλφω Ζαμπάρα
Τηλ: 2610 996639 / Email: [email protected]

Θεραπείες Πυελικού Εδάφους στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Πυελικό Έδαφος